info@poliklinika-lastric.hr | +385 1 3733 999

Hvala na povjerenju
koje nam pružate od 1997. godine

Stručno osoblje za vrhunsku uslugu

Poliklinika Dr. Lastrić od 1997 godine pruža vrhunsku medicinsku uslugu i skrb, a iza nas je više od 20.000 pacijenata i nekoliko tisuća uspješnih operacija vena. Naša je temeljna zadaća da upravo vi budete zadovoljni svim pruženim zdravstvenim uslugama te da zdravstveni problemi iz našeg područja djelovanja budu učinkovito i djelotvorno uklonjeni.

Stalna edukacija i posvećenost održavanju najviše razine stručnosti našeg tima omogućuju nam da kontinuirano unaprjeđujemo naša znanja i uvodimo napredne i učinkovite metode liječenja oboljenja vena i završnog debelog crijeva.

Od samih početaka u Poliklinici radi stalno zaposleni tim kirurga i medicinskog osoblja – danas taj tim sačinjavaju tri kirurga i četiri medicinske sestre.

dr-lastric-360×360
mr. sc. prim. Viktor Lastrić
spec. kirurg

Nakon specijalizacije Opće kirurgije u Zagrebu dugo godina radi kao šef Odjela za kirurgiju Opće bolnice u Derventi, gdje stječe i počasno zvanje Primarius. Magistrirao je na Medicinskom fakultetu u Zagrebu, i nedugo nakon toga odlazi na stručno usavršavanje u München. Nakon povratka u Zagreb, 1.09.1997 godine otvara Polikliniku Dr. Lastrić

dr-ratancic-360×360
prim. dr. Miroslav Ratančić
spec. kirurg

Nakon završenog Medicinskog fakulteta i specijalizacije Opće kirurgije u Zagrebu, godinama radi kao spec. kirurg u BiH i Hrvatskoj. 1999 godine dr. Ratančić postaje stalni član liječničke ekipe Poliklinike Dr. Lastrić gdje i danas radi.

dr-peric-360×360
prim. dr. Tihomir Perić
spec. kirurg

Nakon završenog Medicinskog fakulteta u Sarajevu i specijalizacije Opće kirurgije u Zagrebu, godinama radi kao spec. kirurg. 2008 godine dr. Perić postaje stalni član liječničke ekipe Poliklinike Dr. Lastrić gdje i danas radi.

Tijekom Vašeg boravka u Poliklinici Dr. Lastrić, u svakom trenutku možete računati na podršku našeg ljubaznog i iskusnog medicinskog osoblja:

sestra-danijela-360×360
Danijela Kovačić
med. sestra
sestra-nadica-360×360
Nadica Đureš
med. sestra
sestra-jasna-360×360
Jasna Divković
med. sestra
sestra-katarina-360×360
Katarina Davidović
med. sestra

POŠALJITE SVOJ UPIT